Disclaimer 4 / 5

 
Alro-cvservice.nl, is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van dergelijke websites en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van dergelijke websites. Indien u zonder verificatie of nader advies van de geboden informatie en diensten gebruik maakt, doet u dat voor eigen rekening en op eigen risico. Tevens bent u zelf verantwoordelijk voor de uitvoering van deze beslissing.
De tarieven die alro-cvservice.nl hanteert zijn afgestemd op het landelijk tarief voor de service verlening en zijn alzodanig niet bindend, en kunnen tussentijds zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Op alro-cvservice.nl en haar diensten zijn het Nederlands recht van toepassing, alro-cvservice.nl zal bij niet op te lossen geschillen en/of misbruik van deze website, of e-mail adressen, het gegeven ter hand stellen aan een bevoegd rechter van het gerechtshof te Arnhem.
 
 
 
 Vorige Top Lees verder

 

 

 

 Welkom! U zit op een text invoeg pagina van Alro CV Service, gebruik de link hieronder om naar de complete website te gaan! Dank u.

Ga naar de hoofdsite van ALRO CV Service!