Hoe u gas kunt besparen, tips

Misvattingen in het gebruik vd. Kamerthermostaat

  Als het koud is en bewoners zetten de kamerthermostaat hoger, dan hebben we regelmatig ondervonden   dat er mensen zijn die met het idee lopen dat als ze de kamerthermostaat op 23 of 24 zetten, dat de   kamer zo sneller op temperatuur is. En dat terwijl ze hem bv. normaal op 21 hebben staan. Dit is een   dure misvatting immers voor het 23 of 24 graden is geworden in de kamer zijn ze de 21 graden dus ruim   voorbij en stoken ze dus twee of drie graden teveel.

-  Zet de kamerthermostaat gewoon op de door u gewenst temperatuur, en voorkom zo dat het veel te warm   wordt en u al snel meer dan 1 kuub gas teveel heeft verbruikt. Een ketel verbruikt in 20 min continu   branden al gauw een kuub gas!

  Ook zijn er veel mensen die niet weten wat de kamerthermostaat voor een dienst doet, ze hebben het   idee dat als het koud is je hem gewoon (en dus veel te hoog) aanzet en als het warm is geworden je   hem weer uit zet! Dit geeft aan hoe belangrijk het is, u in de gebruiksaanwijzing van uw kamerthermostaat   te verdiepen. >>
 Lees verder

 

 Welkom! U zit op een text invoeg pagina van Alro CV Service, gebruik de link hieronder om naar de complete website te gaan! Dank u.

Ga naar de hoofdsite van ALRO CV Service!