Lawaai in de cv installatie

Dit kan vier dingen inhouden,

-  U hoort ruisen in de buizen. Oplossing: u heeft teveel radiatoren dicht staan of de radiatoren niet geheel   open gedraaid. U moet altijd minimaal 4 radiatoren geheel open laten staan, te weten, woonkamer,   keuken, hal en douche. De overigen radiatoren kunt u naar behoefte open zetten.
  Is het probleem daarna niet opgelost dan kunt u ons bellen voor een afspraak zodat we de inregeling van   uw CV installatie kunnen controleren en zonodig kunnen corrigeren.
 
- U hoort tikken in de installatie. Oorzaak: de leidingen lopen te strak of scheef  door muren en/of vloeren   waardoor ze gehinderd worden om in lengte en breedte uit te zetten. Oplossing: meestal is dit door   onze servicedienst te verhelpen.
 
- U hoort borrelen of een watervalgeluid in de radiatoren. Oplossing: U moet de radiatoren ontluchten en   daarna mogelijk nog even de CV druk weer op peil brengen, door water bij te vullen.
 
- Er zit een probleem in de ketel. Maak een afspraak, zodat we het probleem voor u kunnen verhelpen.<

 

 

 Welkom! U zit op een text invoeg pagina van Alro CV Service, gebruik de link hieronder om naar de complete website te gaan! Dank u.

Ga naar de hoofdsite van ALRO CV Service!