Displayfuncties van de CV ketel   

  
Het digitale display van de CV ketel is een belangrijk instrument voor zowel u als gebruiker, als voor de storingsmonteur. Het display heeft vele functies, en kan permanent branden of knipperen.
Het display geeft de bedrijfsstatus vd CV ketel weer middels een code, bij sommige toestellen kan er aanvullende informatie worden opgevraagd door bv een servicetoets in te drukken.
U heeft dan bijvoorbeeld een cijfer met een lettercombinatie, waaruit u kunt opmaken waar het toestel mee bezig is. (zie voor meer uitleg over de toestelfuncties het instructieboekje van uw CV ketel).
 
Indien het display knippert geeft dit aan dat er een vergrendelende storing is opgetreden.
Belangrijk is dat u “altijd” voor u gaat resetten de code die wordt weergegeven opschrijft!
Als u de code heeft genoteerd dan mag u een reset poging doen, de ketel zal dan in veel gevallen weer gaan werken. Komt de zelfde code regelmatig terug dan is het noodzakelijk dat u dit aan ons meld zodat we het probleem kunnen verhelpen, voor u echt in de kou komt te zitten.
Is een reset niet mogelijk omdat het toestel weer in vergrendeling gaat, dan moet er een monteur bij komen en kunt u met ons een afspraak maken voor het verhelpen van het probleem.>>
 Lees verder

 

 Welkom! U zit op een text invoeg pagina van Alro CV Service, gebruik de link hieronder om naar de complete website te gaan! Dank u.

Ga naar de hoofdsite van ALRO CV Service!