Abonnementen

U kunt bij ons een keuze maken uit drie abonnementen:
van het basisabonnement tot een comfort-plus abonnement, met elk abonnement kunt u rekenen op onze uitstekende service. Elk abonnement heeft weer andere voordelen, zoals korting op bijvoorbeeld de materialen die mogelijk nodig zijn bij het onderhoud of het verhelpen van een storing aan uw CV ketel, of overige toestellen. Daarnaast geeft "elk" abonnement u voorrang bij storingen op storingen gemeld zonder een service abonnement en wordt u ook geholpen in het weekend en op feestdagen.
Door regelmatig onderhoud zal ook de normale levensduur van uw CV ketel worden behouden.
Kortom: met een service abonnement zit u er goed en warm bij en wordt door onze periodieke onderhoudcontroles de kans op een storing tot een minimum beperkt. Ook zal een mogelijk verlopen afstelling snel worden ontdekt en gecorrigeerd, waardoor ook uw gasverbruik niet onnodig zal oplopen, een verlopen afstelling kost u namelijk meer dan een onderhoudsbeurt. Daarnaast belast een vervuild gastoestel het milieu ernstig omdat het gas onvolledig word verbrand, en de rookgassen hogere gifwaarden bevatten.
Met onderstaande link kunt u de abonnementen en de daarbij behorende voordelen eens rustig bekijken.
Op de abonnementen zijn de, Algemene voorwaarden ALRO CV Service. Service, onderhouds abonnementen van toepassing. Overzicht abonnementen    Overzicht onderhoudstarieven 

 

 

 

 

 Welkom! U zit op een text invoeg pagina van Alro CV Service, gebruik de link hieronder om naar de complete website te gaan! Dank u.

Ga naar de hoofdsite van ALRO CV Service!