Algemene voorwaarden ALRO CV Service. Service, onderhoudsabonnementen.

Artikel 1. Abonnement: Service en onderhoud.

Het verhelpen van storingen aan uw gastoestel(en) op werkdagen almede in het weekend en op feestdagen. Storingen worden verrekend volgens de geldende uurtarieven, voorrijkosten en de materiaalkosten. Onderhoudsbeurten en toestelkeuringen worden verrekend volgens het geldend onderhouds en keuringstarief, Onderhoud word eens per 12 maanden uitgevoerd, met een uitloop van maximaal 3 maanden. Eventueel verbruikte materialen tijdens uitvoering van onderhoud zijn niet inbegrepen en worden apart verrekend. Bij het verhelpen van een storing of  mankement  tijdens de uitvoering van een onderhoudsbeurt, komen de meerkosten zoals uurtarief en de verbruikte materialen bovenop het geldend onderhoudstarief. Het verhelpen van een storing tijdens de uitvoer van een onderhoudsbeurt, kan alleen als de planning dit op dat moment toelaat mits de storing geen spoedeisend karakter heeft. Dit ter beoordeling van ALRO CV Service. Tussen 2 opeenvolgende onderhoudsbeurten zal een periode liggen van 10 tot Max 15 maanden voor het jaarlijks en twee jaarlijks onderhoud abonnement.
Storingen kunnen dagelijks worden gemeld op het storingsnummer 06-22057573. Storingen gemeld tussen 9:00 en 11.00 uur op werkdagen, in het weekend tussen 10:00 en 12:00 worden dezelfde dag nog verholpen. Meldingen buiten deze uren worden zo snel mogelijk, doch uiterlijk de volgende dag, verholpen. Storingen gemeld in het weekend zonder spoedeisend karakter (dit ter beoordeling van ALRO CV Service) worden de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen. >>
Lees verder

 

 

 Welkom! U zit op een text invoeg pagina van Alro CV Service, gebruik de link hieronder om naar de complete website te gaan! Dank u.

Ga naar de hoofdsite van ALRO CV Service!