Waterlekkage

Waterlekkage aan de CV ketel kan CV of WW zijdig zijn. Indien het water met kracht uit de ketel stroomt dan kunt u de waterafsluiter aan de inlaatcombinatie (onder aan of naast de ketel sluiten) , om dit te stoppen. Of u draait de hoofdwaterkraan (zit meestal in de meterkast) dicht. Bij het sluiten vd hoofdwaterkraan sluit u dus de gehele woning van het water af.

Is de ketel CV zijdig lek dan zal de druk van de lekkage vanzelf afnemen. Het is aan te bevelen in dit geval de stekker van de ketel uit de wandcontactdoos te nemen om droogkoken en schade aan de CV pomp te voorkomen. Ook kunt u de CV gedeeltelijk aftappen met behulp van de vulslang. Daarna kunt u met ons een afspraak maken om het probleem te laten verhelpen.

<< Inlaatcombinatie (in meerdere uitvoeringen mogelijk).
 
Het voorste ventiel is de ontlastklep, deze behoort te druppelen! Echter blijft het water hier continu doorstromen i.p.v. druppelen dan kunt u bellen om de inlaatcombinatie te laten vervangen. Als het probleem namelijk niet wordt verholpen dan kan dit u veel water gaan kosten.

 

 

 

 

 

 Welkom! U zit op een text invoeg pagina van Alro CV Service, gebruik de link hieronder om naar de complete website te gaan! Dank u.

Ga naar de hoofdsite van ALRO CV Service!