Gaslekkage

Bij een gaslekkage is het van belang te bepalen in welke ruimte het lek zich bevindt!
U kunt dan meestal volstaan door de gaskraan vd gastoestellen in de betreffende ruimte dicht te zetten en de ruimte te luchten door ramen en deuren tegen elkaar open te zetten.
 
Ga NOOIT op zoek naar de lek met een aansteker of  lucifer, maar gebruik verdund afwasmiddel! Gebruik ook geen schakelaars om bv lampen aan te doen in de betreffende ruimte (ontploffingsgevaar)!
 
Is de gaslucht zeer indringend en kunt u niet meteen bepalen in welke ruimte de lek zit, sluit dan onmiddellijk de hoofdgaskraan bij de gasmeter en open ramen en deuren tegen elkaar zodat de tocht het gas verdrijft. Zorg er altijd voor dat de meterkast vrij toegankelijk is, dus laat de sleutel in de kastdeur zitten en plaats geen obstakels, zoals bv een kinderwagen voor de meterkast.
Laat de apparatuur in de betreffende ruimte nakijken door een vakman en ga niet zelf aan het klussen. Zit de lekkage bij, of in de Cv ketel, een ander gastoestel of in de gas binnenleiding dan kunt u met ons een afspraak maken, zodat wij het probleem kunnen onderzoeken en verhelpen.
Zit de gaslekkage duidelijk in de ruimte waar zich de meterkast bevindt dan neemt u contact op met het energiebedrijf.

 

 

 

 Welkom! U zit op een text invoeg pagina van Alro CV Service, gebruik de link hieronder om naar de complete website te gaan! Dank u.

Ga naar de hoofdsite van ALRO CV Service!